Lampaantaljat - suomalaista laatutyötä alusta loppuun

Tilaa itsellesi lämmin ja huippulaadukas kotimainen lampaantalja Rantasen Nahkajalostamolta! Tulipa lampaantalja mihin tarpeeseen tahansa, ammattitaidolla tehty suomalainen lampaantalja kestää katsetta ja käyttöä.

Lampaantaljan käyttötarkoituksia

Lampaantalja on pehmeä ja kestävä mutta samalla näyttävä tuote, jolle asiakkaamme ovat keksineet lukuisia käyttötarkoituksia: talja sopii niin lämmikkeeksi vaikka lapsen vaunuihin tai auton penkille kuin myös kauniiksi ja yksilölliseksi sisustukselliseksi yksityiskohdaksi olohuoneeseen ja terassille. Lisäksi se sopii erinomaisesti pulkan pohjalle, terassituolin selkämykselle, pirttipenkin pehmittäjäksi, vauvasi leikkialustaksi, lemmikkisi pediksi...

Taljat valmistettu suomalaisista lampaannahoista

Jokaisen lampaantaljan valmistusprosessi sisältää kymmeniä ammattitaitoa vaativia työvaiheita ja kestää 2-3 viikkoa. Suomalaisista lampaannahoista valmistamiemme luonnonvalkoisten taljojen pituus on n. 110 cm ja leveys 65 cm. Nahka on parkittu alunalla, joten talja puhdistetaan tuulettamalla, hakkaamalla villapuolta lumeen tai pyyhkimällä sitä miedolla saippuavedellä nahkapuolta kastelematta. Vaikeimpiin tapauksiin suosittelemme kemiallista pesua.

Tilaa itsellesi tai lahjaksi!

Ota yhteyttä ja tilaa tämä suomalainen laatutuote edulliseen hintaan 67 € jo tänään! Talja on myös upea lahja, joka Pohjolan kylmissä oloissa miellyttää varmasti saajaansa!